Over LaComm

LaComm is al 15 jaar de one-stop-shop voor al uw offline én online communicatie.

Onze focus ligt op exclusiviteit, relevantie en op ROI. Return on Investment, maar zeker ook Return on Involvement. 

Zelfs het beste product wordt nooit een succes, als niemand weet dat het bestaat … Waar ontmoet u uw doelgroep? Hoe komt u in contact? Maar nog liever hoe raakt u connected en krijgt u commitment? Realiseer maximaal ROI. En dan hebben we het in deze tijd niet meer simpel over Return on Investment, maar eerder over Return on Involvement. Want dat zorgt ervoor dat u contact maakt, verbinding krijgt en ambassadeurs in plaats van uitsluitend klanten werft!

Degene die actief luistert heeft het meest te vertellen … Door middel van monitoring maken wij van uw strategische vraag een tastbaar resultaat. Inzicht krijgen in het gedrag van de klant is de sleutel tot effectieve communicatie en een betere klant interactie.

Alleen dode vissen drijven met de stroom mee … Onderscheiden, delen, inspireren. Dat zijn de sleutelwoorden tot succes. Hiervoor is lef nodig, want alleen dode vissen drijven met de stroom mee. En creativiteit. Want media laten zich niet meer eenvoudig opsplitsen in traditionele marketingmodellen, zoals above-the-line en below-the-line, media gaan tegenwoordig through-the-line. Dit vereist een andere kijk op media en reclame. Maar ook op de samenwerking met partners als uw communicatiebureau, reclamebureau, mediabureau of online marketingbureau. Zeg maar gerust dat reclame een geheel nieuwe wetenschap is geworden. En dat is nu net waar LaComm als mediabureau in uitblinkt: gewoonweg de beste mix van kennis, ervaring en inleving.

Dus, laat ons u helpen om met onze diensten en marketingtools uw klanten te vinden en te binden en enjoy the swim …