Adverteren op Facebook

Facebook heeft meer dan een miljard actieve gebruikers op een dag.

Dat is omgerekend één op de zeven bewoners van de planeet die op dezelfde dag inlogt op het sociale netwerk. Met andere woorden een groter bereik is haast niet mogelijk.

Bij het adverteren op Facebook is het van belang om zo veel mogelijk mensen aan te spreken, hierbij is een goede mix nodig van een aantal aspecten: informeren, amuseren en/of inspireren. Het is belangrijk om dit goed op elkaar af te stemmen.

Tevens is het van belang om als bedrijf jezelf open te presenteren via Facebook. Hierbij is het mogelijk om bijvoorbeeld ook de gebeurtenissen achter de schermen van het bedrijf te laten zien. Op deze manier krijg je meer vertrouwen vanuit de consumenten. Dit zorgt voor meer organisch bereik van posts.

Naast het organische bereik van je posts worden advertenties steeds belangrijker. Facebook marketing onderscheidt 4 fases:

  1. Het aantrekken van de bezoekers naar de website.
  2. Verzorgen van leads op diezelfde website.
  3. Van leads naar klanten.
  4. Tenslotte het behouden van de klanten.

Door middel van Facebook advertising bieden we gemakkelijk inzicht in hoe uw doelgroep zich op Facebook vertegenwoordigt en weten we precies hoe we hen moeten benaderen.

Wilt u landelijk, regionaal of plaatselijk op Facebook adverteren zoals bijvoorbeeld in Tilburg? Bel dan met Maikel van Breugel op 013 213 22 01.